Wednesday, November 2, 2016

malam ini terasa nak menaip.lama tinggalkan blog ini. alhamdullilah aku masih lagi bernafas masih diberikan nikmat kesihatan dan iman. aku masih punya tempat tinggal. ini satu rahmat dan nikmat jua. kehidupan. tipulah kalau dikatakan sempurna sahaja. pasang surut ujian dan dugaan sudah semestinya ada. kerna kita tidak selamanya diatas sahaja. seperti roda. ada kala dibawah ada kala diatas.

 menangis.hahahah...itu perkara wajib setiap bulan. ia juga satu rawatan. haahha.. tapi bila kau menangis dikala satu pertiga malam dalam sujud..kau akan jumpa ketenangan.percayalah..walau tidak lama..tapi ia sangat tenang..lagipun tidak semua benda dan perkara boleh dikongsi.boleh diceritakan. kerna tidak ada sesiapa akan faham sehinggalah dia pernah melaluinya. hanya DIA yang diatas mengetahui apa yang kita laluiny.

 kawan hmm ataupun sahabat..masing-masing ada kehidupanny tersendiri. lagipun banyak perkara ak rasa telah lalui banyak drama yang telah lalui dengan orang yang bernama kawan. dan akan dan pasti ada lagi perkara akan lalui...siapa tahu...


tiada apa-apa..sekadar ingin menulis tanpa tahu apa isinya..maka terjadilah seperti yang diatas...

No comments:

Post a Comment