Friday, March 1, 2013

perancangan....

kembali menjalani kehidupan disini. masih dan perlu diteruskan.kerna ini jalan yang ak pilih. meneruskan kehidupan seorang student. cuma kali ini berbeza dari yang sebelumnya. tiada lagi study week. kelas dan exam. tidak lagi perlu melalui semua ini. yang perlu ada kerajinan menulis, minat membaca segala benda kerja pengkaji lain.dan kesabaran dalam membuat kaji-mengkaji ini. dan kini masuk sem dua. ak masih disini. cuma kali ini perancangan perlu tapi harus dituruti perancangan agar selari dengan matlamat...dalam meniti perjalanan kaji-mengkaji ini pasti ada yang tersungkur. mungkin perjalanan mereka hanya setakat itu. dan kita harus akur dan menghormati keputusan mereka. 

" walaupun grammar kita tunggang-langgang dan teruk mana pn writting tapi jika kita tahu cara yg betul untuk kaji-mengkaji ini pasti kita boleh lakukannya. bukan semua orang boleh buat kaji-mengkaji ini.." (sahabat, 2013)

bulan februari 2013 sudah pun melabuhkan tirainya semalam. maka dengan ini tiada lagi bulan februari 2013. buku baru untuk bulan march 2013...ia kian hampir..persiapan diri dan ilmu itu penting. kelak bermanfaat bila masanya tiba nanti..

semoga segala urusan dipermudahkan buat mereka yg bergelar student seperti ak dan mereka yg berkerjaya seperti yanyan dan tika..
p/s: otot yang paling kuat dalam tubuh manusia adalah lidah..No comments:

Post a Comment